Advertisement

Paribu Fenerbahçe - Paribu iş birliği ile hayata geçirilen Fenerbahçe Token, 9 ... : 1 fb token'ın 15 tl olarak satışa.

Paribu Fenerbahçe - Paribu iş birliği ile hayata geçirilen Fenerbahçe Token, 9 ... : 1 fb token'ın 15 tl olarak satışa.. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle… fenerbahçe token 9 ağustos'ta. Son olarak kripto para piyasasına katılan futbol takımı fenerbahçe oldu. Paribu ile olan bu iş birliğimiz fenerbahçe token satışa çıkmasının ardından paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir. Dolayısıyla yatırımcı bu token'ları 9 aylık bir süre. 9 ağustos'ta başlayacak ön satışta fenerbahçe'nin yarını fenerbahçe token için anında talepte bulun.

Fenerbahçe ve paribu iş birliğiyle geliştirilen bu token sarı lacivertlilerin taraftarlarına çeşitli. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle… fenerbahçe token 9 ağustos'ta. Fenerbahçe'den kamuyu aydınlatma platformu'na yapılan açıklamada paribu iştiraki stoken ile yapılan sözleşme gereğince paribu veya stoken tarafından 175 milyon tl tutarında asgari hasılat. Fenerbahçe ile bir süredir anlaşma yolunda olan bitçi borsası ise anlaşmayı 200 milyon tl teklif veren paribu'ya kaptırmış. Uzun süredir kripto para sektörüne giriş yapması beklenen fenerbahçe spor kulübü'nün paribu'yla anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den Paribu ile tarihi anlaşma - HABER-E
Fenerbahçe'den Paribu ile tarihi anlaşma - HABER-E from haber-e.com
Fenerbahçe spor kulübü'nün kripto para alanında işbirliğine gittiği paribu ile yaptığı anlaşmanın tanıtım töreni, bugün gerçekleştirildi. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle… fenerbahçe token 9 ağustos'ta. 9 ağustos'ta başlayacak ön satışta fenerbahçe'nin yarını fenerbahçe token için anında talepte bulun. Paribu ile olan bu iş fenerbahçe neredeyse taraftarı oradadır diyen taraftarlarımız; Dolayısıyla yatırımcı bu token'ları 9 aylık bir süre. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle üretilen fenerbahçe token, fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe token konusunda kulüpten yapılan açıklama şöyle:fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Bitçi ve paribu son teklifleri verdi.

Fenerbahçe başkanı ali koç, geçtiğimiz haftalarda en geç 10 gün içinde, kripto para projemizi imza.

Paribu borsası fenerbahçe token'lar için 2 ayrı satış seçeneği sundu. Toplantıda ilk olarak, fenerbahçe başkanı ali koç söz aldı. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle… fenerbahçe token 9 ağustos'ta. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan ali koç fenerbahçe olarak bize göre. Fenerbahçe token konusunda kulüpten yapılan açıklama şöyle:fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Fenerbahçe token satışa çıkmasının ardından paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir. Paribu'ya üye ol, hesabına tl yükle. Fenerbahçe token, fenerbahçe ve paribu iş birliğiyle üretilen bir taraftar token'ıdır. Bunlardan ilkinde alınacak olan token'lar, 9 ay boyunca sistemde kilitli kalacak. Fenerbahçe ile bir süredir anlaşma yolunda olan bitçi borsası ise anlaşmayı 200 milyon tl teklif veren paribu'ya kaptırmış. Son olarak kripto para piyasasına katılan futbol takımı fenerbahçe oldu. Paribu ile olan bu iş birliğimiz kapsamında, fenerbahçemizin. Fenerbahçe ve paribu işbirliğinde hayata geçirilen 'fenerbahçe token'in lansmanı yapıldı.

Fenerbahçe token, piyasaya 2 seçenek halinde sunuldu. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle üretilen fenerbahçe token, fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Paribu ile olan bu iş birliğimiz kapsamında, fenerbahçemizin. Fenerbahçe kulübü ile paribu arasında yapılan fenerbahçe token işbirliği anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi. Paribus uluslararası bağımsız denetim ve yeminli mali müşavirlik.

'Fenerbahçe Token' çıktı 30 saniyede 15 milyon TL ...
'Fenerbahçe Token' çıktı 30 saniyede 15 milyon TL ... from i.internethaber.com
Uzun süredir kripto para sektörüne giriş yapması beklenen fenerbahçe spor kulübü'nün paribu'yla anlaşmaya vardığı öğrenildi. Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de. Anlaşmanın değerinin 200 milyon tl olduğu aktarıldı. Bitçi ve paribu son teklifleri verdi. Paribu'ya üye ol, hesabına tl yükle. Fenerbahçe kulübü ile kripto varlık işlem platformu paribu arasındaki ortaklık projesinin tanıtımı yapıldı. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle üretilen fenerbahçe token, fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe'den kamuyu aydınlatma platformu'na yapılan açıklamada paribu iştiraki stoken ile yapılan sözleşme gereğince paribu veya stoken tarafından 175 milyon tl tutarında asgari hasılat.

Fenerbahçe spor kulübü, dijital varlık işlem platformu paribu ile anlaşarak kendi token'ini çıkarıyor.

Fenerbahçe ile bir süredir anlaşma yolunda olan bitçi borsası ise anlaşmayı 200 milyon tl teklif veren paribu'ya kaptırmış. Fenerbahçe ve paribu işbirliğinde hayata geçirilen 'fenerbahçe token'in lansmanı yapıldı. Türkiye, fenerbahçe opet ve team paribu'nun kaptanı, voleybolcu eda erdem ayşe. Geleceğin paraları olarak görülen kripto paralar konusunda ülkemizde bulunan futbol kulüpleri de çeşitli adımlar atmaya başladı. Fenerbahçe token ilk kez ve sadece paribu'da! Anlaşmanın değerinin 200 milyon tl olduğu aktarıldı. Paribu ile olan bu iş birliğimiz fenerbahçe token satışa çıkmasının ardından paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir. Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de. Fenerbahçe bu alanda birçok şirket ile görüştü. Paribu iş birliğiyle geliştirilen fenerbahçe token detayları. Paribu ile olan bu iş birliğimiz kapsamında, fenerbahçemizin. Paribu borsası fenerbahçe token'lar için 2 ayrı satış seçeneği sundu. İstanbul ofisi:dünya ticaret merkezi egs businesspark b3 blok k:5 no:217.

Anlaşmanın değerinin 200 milyon tl olduğu aktarıldı. Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Fenerbahçe token satışa çıkmasının ardından paribu üzerinden 7/24 satın alınabilecektir. Paribu borsası fenerbahçe token'lar için 2 ayrı satış seçeneği sundu. Fenerbahçe'den kamuyu aydınlatma platformu'na yapılan açıklamada paribu iştiraki stoken ile yapılan sözleşme gereğince paribu veya stoken tarafından 175 milyon tl tutarında asgari hasılat.

Fenerbahçe Token ön satışa çıktı, Paribu çöktü ...
Fenerbahçe Token ön satışa çıktı, Paribu çöktü ... from i2.wp.com
Geleceğin paraları olarak görülen kripto paralar konusunda ülkemizde bulunan futbol kulüpleri de çeşitli adımlar atmaya başladı. Fenerbahçe spor kulübü, dijital varlık işlem platformu paribu ile anlaşarak kendi token'ini çıkarıyor. Fenerbahçe token nedir, fenerbahçe token ne işe yarayacak? Fenerbahçe taraftarları, token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle üretilen fenerbahçe token, fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe kulübü ile kripto varlık işlem platformu paribu arasındaki ortaklık projesinin tanıtımı yapıldı. Fenerbahçe ve paribu işbirliğinde hayata geçirilen 'fenerbahçe token'in lansmanı yapıldı. Toplantıda ilk olarak, fenerbahçe başkanı ali koç söz aldı.

Fenerbahçe token, fenerbahçe spor kulübü'nün utility token olarak tanımlanan taraftar token'ıdır.

Fenerbahçe ve paribu iş birliğiyle geliştirilen bu token sarı lacivertlilerin taraftarlarına çeşitli. Fenerbahçe başkanı ali koç, geçtiğimiz haftalarda en geç 10 gün içinde, kripto para projemizi imza. Fenerbahçe yönetiminden yapılan resmi açıklamada, fenerbahçe token için paribu kripto para borsası ile anlaşıldığı belirtildi… borsada fenerbahçe tokenler için 2 ayrı satış opsiyonu yaratıldı. Fenerbahçe token nedir, fenerbahçe token ne işe yarayacak? Geleceğin paraları olarak görülen kripto paralar konusunda ülkemizde bulunan futbol kulüpleri de çeşitli adımlar atmaya başladı. Paribu ile olan bu iş birliğimiz kapsamında, fenerbahçemizin. Paribu ile olan bu iş fenerbahçe neredeyse taraftarı oradadır diyen taraftarlarımız; Önümüzdeki günlerde imza atılması ve resmi kararın açıklanması heyecanla. Paribu ve fenerbahçe iş birliğiyle üretilen fenerbahçe token, fenerbahçe taraftarlarına önemli ayrıcalıklar sunacak. Fenerbahçe kulübü ile kripto varlık işlem platformu paribu arasındaki ortaklık projesinin tanıtımı yapıldı. Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Fenerbahçe spor kulübü olarak paribu ile yeni bir iş birliğine başlıyoruz. Türkiye, fenerbahçe opet ve team paribu'nun kaptanı, voleybolcu eda erdem ayşe.

Posting Komentar

0 Komentar